Februárové novinky

02.02.2013 13:47

Milí priatelia dogdancingu a členovia klubu,

 

hlásime sa vám s novinkami zo sveta dogdancingu. V prvom rade by som sa rada poďakovala všetkým účastníkom Dogdance Winter Show v Trenčíne. Boli ste nápadití, originálni, zábavní a vďaka vám sa slovenský dogdancing posunul znova o kúsok vpred. Rozdali sa prvé kvalifikačné body na majstrovstvá Európy a v marci na medzinárodnej súťaži v rakúskom Langenwangu bude známa kompletné kvalifikačné hodnotenie, ktoré sa udeľuje podľa poradia jednotlivých Slovákov v súťaži. Report z Winter Show visí na našej stránke, a kto ho ešte nečítal, môže si kliknúť na: https://www.dogdancing.sk/novinky/sutaze/reportDWS2013.html

Videá z niekoľkých zostáv nájdete na youtube kanále DogdancingSK.

 

V marci nás okrem druhého kola kvalifikačiek čaká jedna z najprestížnejších súťaží sveta – International Heelwork to Music na najväčšej výstave psov na svete – Cruft’s v Birminghame. V medzinárodnom freestyle  sa môže zúčastniť len jeden tím z krajiny, zo Slovenska putuje do Británie Monika Olšovská s borderkou Arsi. Celú show budete môcť sledovať naživo 9.3. v sobotu, link na živý prenos bude visieť na našej facebookovskej stránke.

 

Čo sa tréningu týka, prebieha 3. kolo trikového challengu, zapojiť sa môže každý, kto naučí psíka jeden z cvikov a natočí z toho video: https://dogforum.sk/viewtopic.php?f=83&t=19834

Na našej stránke tiež pribudli propozície na letný agi a DD seminárok s názvom „Poskoč si a zatancuj,“ kde sa bude nielen skákať a tancovať, ale aj kúpať, zabávať a užívať si leto. Aj tu majú naši členovia zľavu, platia o 12 eur z ceny seminára menej.

 

Dogdancing Club Slovakia si veľmi váži všetkých, ktorí poslali na klubový účet členské poplatky a zároveň vyzýva ďalších potenciálnych členov, aby tak učinili čo najskôr. Ako členovia si budete môcť uplatniť zľavy na všetkých akciách klubu, a podporíte absolútne najzákladnejšie potreby, bez ktorých nevieme existovať – ako napríklad administratívne poplatky či webový hosting. V prílohe vám zasielame predvyplnené tlačivo na darovanie dvoch percent z dane,  ak vy, vaši rodičia, alebo blízki, darujú dve percentá práve nám, podporia úplne priamo jeden z najmladších športov na Slovensku. Peniažky z dvoch percent nepoputujú nikam na platy ani do vrecka, ale uvidíte ich veľmi priamo – využijeme ich na zaplatenie nákladov našich podujatí, či na štartovné pre slovenskú reprezentáciu, ktorá tento rok pocestuje do vyše 1200 km vzdialeného Burgumu v Holandsku. 

 

Ďakujem Vám za pozornosť, ktorú ste venovali tomuto e-mailu,

A prajem Vám úspešné učenie nových trikov, poslušných psíkov a vždy dobrú náladu.

 

Za Dogdancing Club Slovakia

 

Saša Vavrová