Semináre pre začiatočníkov

27.01.2015 11:25

Miesto: Areál termálneho kúpaliska Horné Saliby, okres Galanta

Dátumy: 12. apríl (nedeľa, v prípade záujmu celovíkendový seminár 11.-12. apríl), a 17. máj (nedeľa). V prípade nepriaznivého počasia sa seminárik presúva na ďalší víkend.

Cena: 15 eur/deň. Pre nových členov DD Klubu (nahlásených do 29.2.2015) je jeden jednodňový seminár zdarma! K cene seminára sa počíta + 5 eur, ktoré zahŕňajú kompletný obed v reštaurácii Komlóš v areáli kúpaliska. 

Propozície (rovnaké pre oba semináre): 

Seminár bude určený začiatočníkov so záujmom o súťažný dogdancing. Budeme  sa venovať nielen nácviku trikov, ale aj výberu vhodnej choreografie, hudby, kostýmu. 

Priebeh: 9:00 - začiatok, zoznámenie sa

Nácvik trikov, ukážky, postupy, návody, vhodná metodika na jednotlivých psíkov

13:00 - obed, po ňom krátka teória, ako sa robí choreografia, čo je dôležité pri výbere hudby a kostýmu. Po obede nácviky choreografie, povieme si, čo je dôležité pri tréningoch, čo je dôležité na súťažiach, ako sa hodnotí choreografia z pohľadu rozhodcu. 

 

Koniec praktickej časti semináru cca o 17:00 (a kto bude mať záujem, tak si môžeme ešte sadnúť na čajík :)). 

 

Treba si priniesť: pamlsky, hračky pre psíka, veľmi vhodná by bola prepravka či petbox. Tiež prineste vaše námety na hudbu, rekvizity a tréningové pomôcky, ktoré používate. 

Lektor: Saša Vavrová

Prihlášky posielajte na: sasa.vavrova(at)gmail.com. Dostanete mailom ďalšie inštrukcie. Minimálny počet prihlásených: 6, maximálny počet je 10.